SPRB Music

Gran Julia
SPRB Music | Gran Julia

SPRB Music is een muzieklabel & artiesten- managementbureau gericht op jonge artiesten in de Nederlandse hiphop en popscene. In 2019 is het muzieklabel opgezet in samenwerking met Pardon Studios en Gran Julia (Management) om elkaars ambitie te versterken: het bouwen van een stevige fundering voor jonge artiesten.

De persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van de jonge artiesten staat bij SPRB Music centraal, naast het verspreiden van hun muziek. SPRB Music beschikt over een eigen muziekstudio waar wij onze artiesten creatief begeleiden en zij hun muziek kunnen opnemen.

De muziekstudio
De net opgeleverde muziekstudio van Pardon Studios is gevestigd in Bosch en Duin (Utrecht). Flink is geïnvesteerd in de nieuwste technieken om de beste kwaliteit te kunnen leveren. De strakke lijnen gaan gepaard met simpele maar toch elegante decorstukken om zo een uiterst krachtige sfeer af te geven. Hierdoor verlies je het gevoel van tijd en blijf je gefocust op het creatieve proces. Daarnaast beschikt de muziekstudio ook over een gym om tussendoor even afstand te kunnen van het werk!

Contact: Ruud Borst
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.